Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Norske Psychic Arm har utgitt årets mest forseggjorte lp, og den låter usedvanlig bra også. Her med vokalist Dita Berisha i front.

Norske Psychic Arm har utgitt årets mest forseggjorte lp, og den låter usedvanlig bra også. Her med vokalist Dita Berisha i front.

Årets lekreste norske utgivelse

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fakta: Psychic Arm

«Octopus»
(Psychic Arm)

Det er på mange måter en imponerende utgivelse prosjektet Psychic Arm omsider har fått ut på markedet, etter mange år med perfeksjonering og bearbeiding. Musikken er nå én ting, suggererende, velspilt, mystisk, sensuell og glinsende rytmisk og vindfull rock med et gracejonesk kabaretpreg takket være vokalist Dita Berisha. Gående rundt i lydbildet, som i et forlatt Compass Point-studio på Bahamas.

Det er også den mest hi-fi-vennlige platen jeg har hørt på lenge, her er spesielt vinylutgaven på kun 270 nummererte eksemplarer verd å jakte på, som et kunstverk. For best lyd er den presset på to plater som går på 45 rpm, og det usedvanlig vakre omslaget har fotokunst av Lucas Zimmerman, designet av Metric (som også lager sedlene våre). Ah! I kveld lørdag spiller de sammen med Bigbang på Rockefeller, men de oppleves altså optimalt lyttet til i ekstatisk isolasjon.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.