Michelin-kokk Heidi Bjerkan: – Jeg er glad vi ikke fikk to stjerner. Da kunne vi gått rett på trynet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Eivind Sæther publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kjøkkensjef Heidi Bjerkan tror ikke på hierarki og militær disiplin. – Jeg har jobbet under syke kjøkkensjefer. Folk som er usikre på seg selv. Små menn. Det er synd på dem.

Mål. – Jeg har aldri jobbet mot det å bli en Michelin-kokk, sier Credo-kokk Heidi Bjerkan. Denne uken ble restauranten hennes tildelt én Michelin-stjerne, den første i Trondheim.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk