Det er ikke kjent hva forslaget går ut på.

Ifølge NRK er det advokatene hos Norwegian og Parat som i samarbeid har kommet frem til forslaget.

Les også: Disse flygningene som går normalt tirsdag

Tirsdag morgen vurderer partene forslaget på hver sin kant, opplyser Norwegian til Aftenposten.

Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian ønsket mandag kveld ikke å si noe om innholdet i det partene vurderer.

Overfor NTB bekrefter informasjonssjef Johan Bisgaard i Norwegian at partene satt i møte mandag kveld. Det var imidlertid ikke kjent hvor møtet fant sted. Han la til at pressen ville bli innkalt så snart partene har noe å fortelle.

Klokken syv tirsdag morgen var det i følge kommunikasjonssjef Arve Sigmundstad i fagforbundet Parat «intet nytt».

Til Dagbladet opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian at partene ikke har hatt dialog gjennom natten.

- Dialogen ble avsluttet sent i går kveld, sier han til avisen.

Også kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik bekrefter overfor Dagbladet at partene ikke har forhandlet i natt. 

- Det har ikke vært kontakt i natt, sier hun til Dagbladet.

Vil ikke forstyrre «et skjørt tillitsforhold»

Overfor NRK bekrefter kommunikasjonssjef Arve Sigmundstad i Parat at det pågår forhandlinger, men han vil ikke kommentere hvor partene står.

- Forhandlingsutvalgene sitter nå og prøver å finne løsninger på det som er en svært alvorlig arbeidskonflikt, som ikke bare rammer flere tusen ansatte, men også titusenvis av passasjerer, sier Sigmundstad.

- Alle lekkasjer til mediene om progresjon og realiteter i de forhandlingene som nå pågår, bidrar bare til å skape støy og forstyrre det skjøre tillitsforholdet som partene er avhengig av for å kunne finne gode løsninger til beste både for ansatte, ledelse og passasjerer. Det er ingen tjent med, legger han til.

Over 150.000 passasjerer er blitt rammet i løpet av ti dager med pilotstreik i Norwegian.

Ønsket frivillig lønnsnemnd - fikk blankt nei

Selskapet ba mandag ettermiddag om at NHO og arbeidstagerorganisasjonen YS fikk istand en frivillig lønnsnemnd i konflikten.

Norwegian Pilot Union (NPU) og YS-organisasjonen Parat sa blankt nei: Norwegian ber om frivillig lønnsnemnd - pilotene sier nei

Flere eksperter tolket Norwegians utspill på denne måten: Advokat: - Et signal om at Norwegian ikke har mer å gå på

Professor Ingar Kaldal ved NTNU i Trondheim er ekspert på arbeidslivshistorie. Han mener utfallet for Norwegian-pilotene vil få betydning for andre bedrifter som har lagt virksomheten i flere datterselskaper.

- Det kan bli en prinsipiell sak, og det gjelder særlig for bedrifter med en komplisert selskapsstruktur og internasjonal virksomhet, sier han.

Les hele saken her: Pilotstreik kan endre spillereglene dnPlus (krever innlogging)

Les flere av mandagens saker fra Norwegian-konflikten her:

Ingen nye permitteringer i Norwegian

Norwegian innstiller flere avganger tirsdag

Aksjen stiger under Norwegian-streiken

- Pilotenes kamp er viktig for hele arbeidslivet  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.