Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Dype samtaler. Fransesco Marzola brukte tre måneder alene i kjellermørket på å rydde i Park Hotel Vossevangens vin. Jobben bød på både positive og negative overraskelser.

Dype samtaler. Fransesco Marzola brukte tre måneder alene i kjellermørket på å rydde i Park Hotel Vossevangens vin. Jobben bød på både positive og negative overraskelser.

En av verdens beste vinkjellere ligger på Voss

Tekst
Foto
Vossavangen

– Vi hadde en kar fra Hongkong her som ville dra Amex Black-kortet sitt på halvannen million for noen hvite burgundere, men det hadde neppe terminalen maktet.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner