Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Kafeteria August i Tullinkvartalet får nye eiere.

Kafeteria August i Tullinkvartalet får nye eiere.

Disse overtar Kafeteria August

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Gjengen bak Betong i Bjørvika overtar Kafeteria August etter at Maaemo-gründer Esben Holmboe trekker seg ut.

Fakta: Kafeteria August

Åpnet januar 2022. Mat- og vinbar som er åpen fra morgen til kveld, kompakt meny i stadig forvandling.

Bakgården Universitetsgata 9, Oslo

kafeteriaaugust.no

Forrige uke kunngjorde Esben Holmboe Bang at han trekker seg ut av stedene Kafeteria August, The Conservatory og The Vandelay.

Allerede førstkommende helg overtar de nye eierne av populære og uformelle Kafeteria August i Tullinkvartalet. Fra da av drives utestedet av trioen bak restauranten Betong i Bjørvika: Jonathan Hagen og partnerne Kai Lyche og Ali Wali.

– Det er en no-brainer. Espen og co har gjort en imponerende god jobb med restauranten. Oslo trenger steder som August, og dette er en perfekt anledning til å videreutvikle prosjektet som vi startet på Betong i Bjørvika, skriver Jonathan Hagen i en tekstmelding til DN.

– Målet for oss er egentlig å forsikre oss at restauranten fortsetter og levere unike matopplevelser og god service kombinert med kule eventer og DJer.

– Det vil bli nye elementer, men vi ønsker å videreføre den unike stemningen, og bevare følelsen av København, med god hjelp fra Kafeteria Augusts danske kjøkkensjef, Johannes Samsom, sier Kai Lyche i en pressemelding.

Samsom, som har bakgrunn fra vinbaren og restauranten Omar i København, vil fortsette som kjøkkensjef på Kafeteria August sammen med de nye eierne.

Jonathan Hagen, som i dag er kjøkkensjef på Betong hvor han lager mat med en avslappet, men ambisiøs stil, sier:

– Vi ser virkelig frem til å overta- og videreføre den gode jobben Esben har gjort med Kafeteria August, og har visjoner om å ta stedet i en veldig spennende retning. Vi gleder oss enormt til å ønske både kjente og nye fjes velkommen til oss, gjerne allerede til helgen, sier Hagen.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.