På denne restauranten i Nord-Norge ligger folk i telt for å få plass ved bordene

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Halvar Ellingsen, tidenes yngste norgesmester i kokkekunst, har åpnet Norges svar på stjernerestauranten Fäviken.

Lokalt. I sommer flaskematet kokkene de to nordlandskalvene. Neste år skal kalvene produsere melk for restauranten.

Lokalt. I sommer flaskematet kokkene de to nordlandskalvene. Neste år skal kalvene produsere melk for restauranten.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner