Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Lokalt. I sommer flaskematet kokkene de to nordlandskalvene. Neste år skal kalvene produsere melk for restauranten.

Lokalt. I sommer flaskematet kokkene de to nordlandskalvene. Neste år skal kalvene produsere melk for restauranten.

På denne restauranten i Nord-Norge ligger folk i telt for å få plass ved bordene

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Halvar Ellingsen, tidenes yngste norgesmester i kokkekunst, har åpnet Norges svar på stjernerestauranten Fäviken.

– Den er veldig lik en artisjokk. Kanskje vi kan gjøre noe med den, sier Halvar Ellingsen (34).

Kjøkkensjefen gomler ettertenksomt på en solsikkeknopp. For i hekken av stokkroser og jordskokker i hügelbedet, som er bygget opp av en haug med stokker, og satt opp for å skjerme Kvitnes gårds grønnsakshage for nordavinden, blomstrer også en og annen solsikke.