Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Med Bare har Bergen fått sin første, høyst velfortjente Michelin-stjerne. Silkemør helstekt and, dessert på honning-is, myse og multer.

Med Bare har Bergen fått sin første, høyst velfortjente Michelin-stjerne. Silkemør helstekt and, dessert på honning-is, myse og multer.

Bare fryd og gammen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En av landets beste restauranter befinner seg i Bergen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner