Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Rødbete og morkler kom med hasselnøtter og sitrontimiansaus ved standsmessige Statholdergaarden.

Rødbete og morkler kom med hasselnøtter og sitrontimiansaus ved standsmessige Statholdergaarden.

Stadtholdergaarden: Velbehag i indre fil

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det er langt mellom toppluene på Statholdergaarden.

– Stiansen serverer naturvin, nå står ikke verden til påske! sa kokk Bent Stiansen selv, og smilte over våre glass med halvgrumsete druejuice.

Nyhetsbildet denne dagen tilsa at Stiansen kunne få rett i sine spådommer, helt uavhengig av hvilken vin han måtte tilby.

Salt og Pepper kunne da også huske å ha fått naturvin på Statholdergaarden tidligere, har selv forsøkt å gjenskape en paring av siciliansk oransjevin mot kantareller og ravioli, som vi opplevde her for snart syv hele år siden.