Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Oslo har bemerkelsesverdig få sjømatrestauranter. Nå har Jonathan Romano skapt en fullblods sjømatrestaurant kalt Aquarie.

Oslo har bemerkelsesverdig få sjømatrestauranter. Nå har Jonathan Romano skapt en fullblods sjømatrestaurant kalt Aquarie.

Aquarie: Et hav å ta av

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Oslo har bemerkelsesverdig få rene sjømatrestauranter. Nyåpnede Aquarie får stundom ekstasen på kroken.

Det begynte med en bytrapp som i 2019 ble bygget inn i glass, visst nok da den samlet litt vel mange av hovedstadens løse fugler. Ikke udelt sympatisk. Trappen befant seg mellom arkitektkontoret som ble hyret til oppgaven, og de gamle offentlige toalettene i Rådhusgaten.