Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Herskapelige Vila Heftye er blitt restaurant. Kalix løyrom med hjemmelagde blinis, créme fraiche, sjalottløk og gresssløk.

Herskapelige Vila Heftye er blitt restaurant. Kalix løyrom med hjemmelagde blinis, créme fraiche, sjalottløk og gresssløk.

Heftye hverdagskost

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Herskapsvillaen er blitt restaurant med nokså folkelige priser, og den gleder oss med en klassiker vi tidligere måtte til Stockholm for å få.

Det knaser i grusen. Vi rusler opp mot den klassiske murvillaen på høyden rett bak Tjuvholmen. Villa Heftye har vært privatbolig for bankier Heftye, tjenestebolig for generaldirektøren i Norges Statsbaner og kontorer for Statens Bibliotektilsyn. Nå er den kontor for den profilerte finansinvestoren Runar Vatne, og den huser hans restaurant – Villa Heftye.