Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Piggvar kom med en stor ravioli med skalldyrfyll i dyp tallerken, svømmende i en kremet gressløksaus.

Piggvar kom med en stor ravioli med skalldyrfyll i dyp tallerken, svømmende i en kremet gressløksaus.

Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Sjarm og verdighet i en av Oslos stiligste restauranter.

Grünerløkkas storstue oser av klasse. Nevzat Arikans vilt vellykkede restaurering av Nedre Foss gård er en estetisk triumf, og selv etter brann, ny runde og pandemi på toppen av det hele, holder storgården stand.

Med vinbar i portrommet, bryggeribar på loftet og cocktailbar i kjelleren, er Nedre Foss et powerhouse som rommer mange stemninger og muligheter.