Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
The Vandelay er Maaemo-teamets hverdagsrestaurant i Bjørvika. Der byr pinsettavantgardistene på klassiske retter som ser ordinære ut, men er spektakulære: (fra øverst og med klokken) biff tartar, The Vandelay cheeseburger, agurk med chili, mynte og artisjokk, og østers med olje av grillet paprika.

The Vandelay er Maaemo-teamets hverdagsrestaurant i Bjørvika. Der byr pinsettavantgardistene på klassiske retter som ser ordinære ut, men er spektakulære: (fra øverst og med klokken) biff tartar, The Vandelay cheeseburger, agurk med chili, mynte og artisjokk, og østers med olje av grillet paprika.

Restaurantanmeldelse: Verdensklasse på The Vandelay

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Førsteklasses håndverk og spektakulære smaker hos «baklommen» til Maaemo.

Vi hadde knapt fått satt oss før det runget i kor fra kjøkkenet:

– «YES, CHEF!»

Det var som om …

– YES, CHEF!

… tv-kokk Gordon Ramsay hadde drillmarsj for kokkejugend der ute.

– YES, CHEF!

Men så var det visst bare Esben Holmboe Bang. Han kjørte en liten smule disiplin på sitt nye kjøkken.