Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Hytteskank. Lam, potetmos og rødvin i solveggen.

Hytteskank. Lam, potetmos og rødvin i solveggen.

Sulten og tørst: – Dette er min soleklare favoritt av stykningsdelene på sauen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Espen Nersveen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Lammeskanken byr på minimalt med arbeid, lite risiko, et velduftende kjøkken – og et måltid som smaker bedre enn noe annet.

Hele livet tilbringes utendørs. De forserer bratte fjellskrenter og grønnkledde åssider med samme bravur, slukker tørsten med vann fra de friskeste bekker og spiser seg mette på vår rikholdige flora.

Som kjøttetere er det dette vi ønsker for råvarene våre – at de skal kjenne på frihet, bli våte av regndråper og varme av solstråler.