Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Happolati

Både innredningen og maten på Happolati er en krysning mellom det nordiske og det japanske..

Happolati: Gode ingredienser, uheldig behandling

Topptung. Det finnes utrolig mange forskjellige versjoner av Shakshuka, men felles for de fleste er at det er bakte egg på toppen. Det kan være smart å lage en stor porsjon og fryse ned, men dropp da eggene og ha heller ferske egg i når du putter den i ovnen..

– Iblant må jeg bare ha et lass med mammas vafler

Lyst og luftig. Happolatis lyse lokaler på St. Olavs plass virker svalende i sommervarmen.. Foto: Javad Parsa

Balanserer elegant mellom det myke og det sprø

Få varsel når vi skriver om
Happolati

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Verdig arvtager. Happolati avløste Michelin-bestjernede Ylajali i den gamle leiligheten på St. Olavs plass.. Foto: Linda Næsfeldt

Klassiker etter ett år

.

– Det tar fire minutter å smelle alt dette sammen

.

Når Happolati-kokken kommer sulten hjem, lager han dette

Happolati åpner i Ylayalis gamle lokaler med Rune Bjørneng og Mads Kjøllmoen bak grytene. Foto: Jimmy Linus.

Ny Hamsun-figur i Ylajalis lokaler

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.