Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Både innredningen og maten på Happolati er en krysning mellom det nordiske og det japanske.

Både innredningen og maten på Happolati er en krysning mellom det nordiske og det japanske.

Happolati: Gode ingredienser, uheldig behandling

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Middag på Happolati spenner fra det sublime til det overstekte.

Hva skal man dømme en restaurant etter? Høydepunktene, eller feilskjærene? Skal jeg dømme Happolati for forretten av andeegg, der lag på lag med japansk eggestand, silkemyk chilitilsmakt eggekrem, og kjølig, nesten sprø rognkjeksrogn møtte knasende fritert andefett i munnen? Det smakte både mildt og intenst på samme tid, og ga løfter om et storslagent måltid.