Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Både innredningen og maten på Happolati er en krysning mellom det nordiske og det japanske.

Både innredningen og maten på Happolati er en krysning mellom det nordiske og det japanske.

Happolati: Gode ingredienser, uheldig behandling

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Middag på Happolati spenner fra det sublime til det overstekte.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner