Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Hverdagsvegetar

Varmt og sprøtt. En varm eplekrønsj med hasselnøtter, solsikkefrø og gresskarkjerner passer fint til chiapudding eller yoghurt. Foto: David Frenkiel.

– Denne er superenkel

Anvendelig kar. I pai, høstgryte eller fylt til randen med alskens grønne godsaker – gresskar er høstens festmatgarantist. Alle Foto: David Frenkiel.

Vil at gjestene skal si «wow»

Fyller magen. Mettende pålegg – som avocado, egg og poteter – er viktig når smørbrødlunsjen blir gjort vegetarisk.

– På fem minutter har du en supergod skive

Få varsel når vi skriver om
Hverdagsvegetar

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Grønn pizza og ristet blomkålsalat er bare noe av det et blomkålhode kan brukes til. Se oppskrifter nederst i saken. Foto: David Frenkiel Foto: David Frenkiel.

Blomkål som pizza, couscous eller carpaccio

Lilladille. Kål, bjørnebær og aubergine ble utgjør basen i en nesten helt lilla salat. Tips: Barn kan være kresne til salater. Server ingrediensene i skåler og la dem lage sin egen favoritt. Se oppskrifter nederst i saken. Foto: David Frenkiel.

Mettende høstsalater

Tre gode quinoaretter. Quinoabiffer med spinat og feta, quinoabicher med fruktsalat, og marokkansk quinoasalat. Se oppskrifter nederst i saken.

En stor porsjon quinoa redder flere av ukens måltider

Grønn start. Bakt havregrynsgrøt, bær- og fennikelsmoothie med yoghurt og mysli og amerikanske banan- og spinatpannekaker. Se oppskrifter nederst i saken.

Bakt grøt og grønne pannekaker

På tre måter. Toast med avocado og ovnsbakte grønnsaker, salat med ovnsbakte grønnsaker, kikerter og hasselnøtter og frittatamuffins med ovnsbakte grønnsaker.

Smart matlaging: – Ovnsbakte rotgrønnsaker er billig, mettende og godt

Tre gode supper. Erte-, broccoli- og ingefærsuppe, rødbetsuppe og søtpotet- og linsesuppe. Se oppskrift på de tre suppene nederst i saken.

Vegetarsuppe med noe å bite i

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.