Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Kari Innerå

Gründer: – Jeg er en privatperson uten investor. For meg betyr dette all verden, hvis det går til helvete har jeg personlig garantert for masse, sier restauratør Kari Innerå om å åpne enda en ny restaurant..

Åpner italiensk storstue i Bjørvika

. Foto: Lars Petter Pettersen

Kokkens sparetips: Gå sjeldnere i butikken!

Pinne for landet. I løpet av en ettermiddag smakte DNs smakspanel Daniel Slakter, Kari Innerå og Merete Bø seg gjennom 35 pinnekjøtt for å finne ut hvilket som er det beste til julemiddagen i 2022..

Først etter 34 typer pinnekjøtt, dukket det endelig opp en vinner

Få varsel når vi skriver om
Kari Innerå

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.

Brasserie Rivoli: Søte franske toner i skyggen av Munch

På sokkelesten. – Ni av ti dager trenger man mat som passer inn i hverdagen, sier Esben Holmboe Bang om maten han lager til familien på hjemmekjøkkenet..

Denne maten lager stjernekokkene hjemme mens de venter på å åpne igjen

.

Nå stenger hun ned restauranten: – Føles som om noen slår deg i magen

.

Slik pimper toppkokkene hermetikken

.

Kokkenes hermetikk-favoritter

Michelin-restaurant Restaurant Credo i Trondheim stenger ned med umiddelbar virkning, det samme gjør Maaemo i Oslo.. Foto: 1459

Koronamareritt for restaurantbransjen

Testing av pinnekjøtt på Brasserie Rivoli med kjøkkensjef Kari Innerå og Eirik Strøm Lillebø.. Foto: Elin Høyland

Stor test av 23 typer pinnekjøtt: – Dette er slemt gjort. Hvem kjøper det der?

Kari Innerås brasseri i skyggen av Operaen leverer solid håndverk..

Bjørvika har fått en ny lunsjklassiker

Brasserie Rivoli har satt seg opp med et romslig lokale som har hentet elementer fra fransk brasseriestil, mellom Operaen og det kommende Munch-museet i Bjørvika..

Trivelig i skyggen av nye Oslo

Restaurant BA53 i Oslo stenger dørene, og  Silje Steien og Kari Innerå flytter til Munch Brygge og åpner restauranten Brasserie Rivoli.. Foto: Mikaela Berg

Restaurant BA 53 stenger

Hjertegod. Grillet hjertesalat er blitt en slags signaturrett på BA53, men skal den være sunn nok som hverdagsmiddag, bytter Kari Innerå ut bacon og fet saus med en hummus-variant..

Den som skal ned i vekt, må være mett

Tradisjonsrikt. Bygget som huser restaurant BA53 var tidligere Norum hotell, Magma, en Egon-restaurant - og nå er det Kari Innerå som driver restauranten i Bygdøy Allé.. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Stødig mat på vestkanten

Fleksibelt. BA53 er både et nobelt hus for festmiddager og et sted for mange å stikke innom for et glass eller småretter.. Foto: Javier Auris

Uformell finstue

Slik lager du iskrem med to smaker og fin marmorering med oppskrift fra Kari Innerå..

Imponer gjestene med marmorert iskrem

.

Lag isen selv

Engelsk liga. Ujålete, kyndig og kjapp service på det som fremstår som et revitalisert Cru.. Foto: Øyvind Elvsborg

Avleggs å rynke på nesen av britisk mat

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.