Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Pastaskolen

Frister. Hvem kan motstå en skål med velduftende polpette-kjøttboller – og spagetti? Retten har sin opprinnelse i Sør-Italia, og er ikke «amerikansk» slik mange tror..

Ta natten til hjelp om du vil lage en ur-italiensk bolognese

Al aglio et olio. Det går fort og dufter herlig når hvitløk freser i din beste olivenolje..

Spaghetteria-kokkens kjappe oppskrifter

Pepret stil. Il carbonaro betyr kullhandleren, og historien sier at retten fikk sitt navn fra kullarbeidere i Roma; mens de spiste falt små dryss av kull ned i tallerkenen..

Ikke lag denne retten med fløte

Få varsel når vi skriver om
Pastaskolen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Raviolissimo. Klar for pastabakerens c-moment? Ravioli tar tid å lage, men gir maks tilfredshet for pastaelskeren. Ricotta og spinat er det klassiske fyllet, men mulighetene er uendelige..

Fest med fyll

Slurp. Akkurat nå er norsk fisk og skalldyr best. Den smaksrike kraften fra blåskjell suges opp av spagettien i en ideell kombo..

Kokkens beste oppskrifter på pasta med sjømat

Pasta con amore. Egg, mel og uendelige muligheter. Pasta har erobret verden, og den beste lager du selv..

Slik lager du perfekt pasta hjemme

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.