Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Raviolissimo. Klar for pastabakerens c-moment? Ravioli tar tid å lage, men gir maks tilfredshet for pastaelskeren. Ricotta og spinat er det klassiske fyllet, men mulighetene er uendelige.

Raviolissimo. Klar for pastabakerens c-moment? Ravioli tar tid å lage, men gir maks tilfredshet for pastaelskeren. Ricotta og spinat er det klassiske fyllet, men mulighetene er uendelige.

Fest med fyll

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Pastakokkens oppskrift på hjemmelaget ravioli.

Glatt, nesten som en østers, tygget over puten og så – fyllet: fast, saftig, juicene som treffer smaksløkene.

Familien Blandino som styrer kjøkkenet på restaurant Spaghetteria i Oslo, smiler litt ekstra når teskjeer med de ulike fyllene av ricotta og sopp legges på slette pastaflak. Bordet ved vinduet i deres lille leilighet på Majorstuen er like bra som noen annen arbeidsplass for pastalaging.