Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Smørbrød

Godt innrøykt. Bak denne døren, på Eiffel Bar, har det vært skjenket øl siden 1736..

Torgrim Eggen går brun løype i jakten på Københavns sjel

Fried rice. Den perfekte restefesten til lunsj.. Foto: Tommy Andresen

Enkle og lette lunsjer

Raust julesmørbrød med and, rødkål, epler og svisker på Statholderens mat & vinkjeller..

Stiansens jule-popup

Få varsel når vi skriver om
Smørbrød

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Den vesle restauranten Vintage Kitchen ligger plassert mellom Grønland og Tøyen i Oslo, og er kjent for å ha en meget eksklusiv samling modne viner..

Et lite stykke Danmark

Det står ikke på sjarmen hos Fyret mat & drikke på Youngstorget..

Stedet for en flytende lunsj

Svineknoke er noe av det rimeligste og mest smakfulle animalske proteinet man finner i butikkhyllene – og ypperlig til et smørbrød..

Grisegodt fransk smørbrød

Smørrebrød med henholdsvis slakterbiff, tartar, matjessild og ishavsrøye – servert med husets pickles og majones tilsmakt brunet smør..

Her tar de brødskive med pålegg til et helt nytt nivå

Lite endrer seg på Lorry. Men i år er maten raus og god..

Raus tradisjonsjul på Lorry

Slik lager kjøkkensjef Heini Petersen på Vintage Kitchen tartarsmørbrød: Med fritert egg og syltede rødløk, nyper, og umodne hyllebær..

– Når du lager danske smørbrød, skal du ikke kunne se brødet

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.