Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Statholdergaarden

Etter utdelingen kunne Hot Shop, Schlägergården, Hyde og i Oslo, og Lysverket i Bergen skilte med hver sin Michelin-stjerne. Fra venstre: Joe Bøe Klakegg (Hot Shop), Matthew North (Hyde), Cristopher Haatuft (Lysverket) og Björn Svensson (Schlägergården).. Foto: Reuters/NTB/Tommy Andresen/Per Thrana/Lars Petter Pettersen

Fire nye Michelin-stjerner til Norge

Heidi Bjerkan står bak restaurantene Credo, Edoramen og Jossa mat og drikke i Trondheim. På Jossa har de ikke nok ansatte til å holde åpent hver dag.. Foto: Øystein Lie

Sliter etter restaurant-boom: – Vi har ikke nok ansatte

Sunnere enn før. Bent Stiansens sjøkrepssuppe er blitt sunnere med årene. Men han serverer den gjerne med friterte sjøkrepshaler på siden..

Denne suppen har slått an i 25 år

Få varsel når vi skriver om
Statholdergaarden

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Statholdergaarden har fått kjempebot av Arbeidstilsynet.. Foto: Kjersti Binh Hegna

Kjempebot til Statholdergaarden

Trives med det grønne. Kokk Nina Kristoffersen på Statholdergaarden.. Foto: Tommy Andresen

– Folk er blitt enda mer bevisst på hva de spiser, og flere velger vegetarmat

Søndagsmiddager skal være enkle, rause og inkludere dessert og familie eller gode venner, ifølge Bent Stiansen.

– Dropp forrett og fancy restaurantskum

Restauranten Maaemo og kjøkkensjef Esben Holmboe Bang fikk i år tre stjerner i Michelin-guiden, som det første spisestedet i Norden. Nå innfører han firedagersuke for sine ansatte. Foto: Tore Meek/. NTB scanpix

Maaemo innfører firedagersuke

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group. For mer informasjon om NHST Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.