Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Sverres juleknask

Fransk forkledning. De norske kokosmakronene får fransk forkledning når Sverre Sætre gjenoppfinner dem til jul..

Oppskriften på en søt jul

Deilig danske. – Jeg har aldri skjønt hvorfor det heter flødeboller da de jo ikke inneholder fløte, sier Sverre Sætre om de danske skumbollene. Hans egen variant inneholder marsipan, skum og sjokolade..

Slik får du høyt skum til nyttårsfesten

Søt som honning. – Montélimar finner man gjerne på franske markeder om sommeren, i store blokker som blir kuttet opp. Fordi de er så visuelle, passer de like fint til jul, sier Sverre Sætre..

Sverre Sætres beste oppskrift på karameller

Få varsel når vi skriver om
Sverres juleknask

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Nøttesøtt. La sukker og vann koke opp, og ha i de ristede nøttene. Så enkel at du rekker å lage oppskriften flere ganger før jul..

Sverre Sætres beste oppskrift på sukkertøy

Rødt, hvitt og gult. Fruktpulver som knas inn i marsipanen gir finere farger. Bringebær for røde kuler og pasjonsfrukt for gule..

Sverre Sætres beste marsipanoppskrifter

På pinne. Marsipankuler dyppet i sjokolade er enkle å lage – og enkle å dekorere med silketrykk, stempler og ulike typer sjokolade..

Sverre Sætres beste oppskrift på konfekt

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.