Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Konfekt

Kulinarisk mangfold. Pepperkaker, sandkaker...pain d'epices? Det er fortsatt tid til å forsøke en helt ny variant til julens kakefat..

Ti oppskrifter på julekaker som smaker av den store verden

Rødt, hvitt og gult. Fruktpulver som knas inn i marsipanen gir finere farger. Bringebær for røde kuler og pasjonsfrukt for gule..

Sverre Sætres beste marsipanoppskrifter

På pinne. Marsipankuler dyppet i sjokolade er enkle å lage – og enkle å dekorere med silketrykk, stempler og ulike typer sjokolade..

Sverre Sætres beste oppskrift på konfekt

Få varsel når vi skriver om
Konfekt

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
.  

Formtopp

Den perfekte julegaven. Hjemmelaget konfekt kan smaksettes av så mangt: Disse smaker av bringebær, sitruslikør og eggelikør. Men Sverre Sætre advarer mot å pøse på med forskjellige smaker. – Da synes jeg man trekker konfekten over mot godteri..  

Slik lager du perfekt julekonfekt

Sverre Sætres julekonfekt. Foto: Jimmy Linus.

Sverre Sætres beste julekonfekt

.

Hjemmelagde julegaver med god smak

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.