Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Med disse 12 oppskriftene kan du diske opp med 48 tacovarianter

Tekst

Vil du få varsel hver gang Torgrim Eggen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Torgrim Eggen viser vei til et mer autentisk Mexico.

Sterke saker. Taco med oksehaleragu, guacamole, syltet rødløk og grillet habanero-salsa i midten. Det grønne i skålen er en tomatillo/avocado-salsa.

Sterke saker. Taco med oksehaleragu, guacamole, syltet rødløk og grillet habanero-salsa i midten. Det grønne i skålen er en tomatillo/avocado-salsa.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner