Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sterke saker. Taco med oksehaleragu, guacamole, syltet rødløk og grillet habanero-salsa i midten. Det grønne i skålen er en tomatillo/avocado-salsa.

Sterke saker. Taco med oksehaleragu, guacamole, syltet rødløk og grillet habanero-salsa i midten. Det grønne i skålen er en tomatillo/avocado-salsa.

Med disse 12 oppskriftene kan du diske opp med 48 tacovarianter

Tekst

Vil du få varsel hver gang Torgrim Eggen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Torgrim Eggen viser vei til et mer autentisk Mexico.

Jeg vet, det er tacofredag igjen. Kjøttdeig med tacopulver, strimlet salat og revet ost, maiskorn og sauser fra boks. Halvfabrikata og juks, nå igjen.

Barna vil ha det, og fredagskvelden er de oligarker.

Fakta: Vest for Eggen

Vi kan ikke lenger reise verden rundt, annet enn med sansene.