Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Skal du sablere en champagne, er det særlig én ting du må passe på

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
video

Merete Bø gir deg en innføring i hvordan du gjør det på riktig vis.

Alt kan sableres.

Så lenge det er et trykk i flasken, spiller det ingen rolle om det er champagne-, cola- eller ølflasker.

I videoen over får du noen gode tips til hva du kan bruke og hvordan du kan gå frem når du skal sablere en champagne, men ikke har en sabel i beltet.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.