Allsidige matviner fra Piemonte

Tekst
Barberadruer i Piemonte. Foto: Sune Frøyset Eriksen

Barberadruer i Piemonte. Foto: Sune Frøyset Eriksen

Januranyhetene: Druene barbera og dolcetto leverer matnyttige viner til en fornuftig pris. Piemonte er mer en Barolo og Barbaresco

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk