Disse vinene gir skrei, lever og rogn en helt ny dimensjon

Tekst
Skrei fra Lofoten Foto:

Skrei fra Lofoten Foto:

Skrei med lever og rogn krever sin vin. Her kommer tre strålende hvitvinskjøp som løfter skreimølja til nye høyder

Er du tilhenger av den klassiske mølja, der både lever, rogn og skrei blir servert på samme tallerken - er valget av vin noe begrenset. Man trenger kort sagt en vin med evne til å friske og rense opp munnen etter den fete leveren. Samtidig som man ikke overdøver den delikate og mineralske smaken av hovedråvaren. En frisk og fruktig hvitvin med god syre er her den beste kombinasjonen. Her har vi plukket frem tre viner som gir den klassiske skreimølja en helt ny dimensjon.

Serverer du skreien uten lever og rogn, og med enklere tilbehør, bør du se etter disse vinene

Klikk her for å melde deg på ukentlige nyhetsbrev fra Smak.no(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk