<p>Fremtidsvisjoner. Lounge-stolen Pratone designet av italienske Giorgio Ceretti, Pietro Derossi, Riccardo Rosso i 1971 er blant det «visjonære» som er representert i utstillingen.</p>

Fremtidsvisjoner. Lounge-stolen Pratone designet av italienske Giorgio Ceretti, Pietro Derossi, Riccardo Rosso i 1971 er blant det «visjonære» som er representert i utstillingen.

Tilbake til fremtiden

Tekst

Vil du få varsel hver gang Emil L. Mohr publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Bor vi slik vi trodde vi skulle bo? spør Londons Design Museum.

Utstillingen «Home Futures» er et samarbeid med Ikea-museet i Älmhult. Ideen bak den er å utforske fortidens forestillinger av det fremtidige hjem.

Fakta:

«Home Futures»

Utstilling ved Designmuseet i London. Står til mars.
designmuseum.org

«Bor vi på en måte som visjonære arkitekter og designere fra det 20. århundre forutså?» spør arrangørene – og antyder noen svar gjennom henimot 200 objekter og verk.

Ettore Sottsass, Joe Colombo, Superstudio og Archigram er alle representert i selskapet. Det samme er Alison og Peter Smithson, Hans Hollein, Jan Kaplicky, OMA og Dunne & Raby.

«Home Futures» blir stående i Londons Kensington til slutten av mars. Deretter forflytter den seg til Sverige.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk