Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
By og land. Gastropuben Lore of the Land ligger i Fitzrovia, like nord for Londons travleste turistløyper.

By og land. Gastropuben Lore of the Land ligger i Fitzrovia, like nord for Londons travleste turistløyper.

Slik skal Guy Ritchie og David Beckham unngå pubdøden

Tekst

Vil du få varsel hver gang Emil L. Mohr publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

– Maten må være bra nok.

Begge har erfaring med Hollywood og syngedamer. I «King Arthur: Legend of the Sword» (2017) spanderte Guy Ritchie til og med en av rollene på kompisen David Beckham. Nå er de to på banen med gastropuben Lore of the Land, et innkast unna West Ends turistløyper.

– Jeg er lidenskapelig når det gjelder puber. Du må forene den gamle verdenen med den nye og finne en autentisk stemme, erklærer Madonna-eksen og regissørringreven Ritchie, som herjet kinolistene i sommer med «Aladdin».

Fakta: Lore of the Land

Hollywood-regissøren Guy Ritchie og fotballpensjonisten David Beckham har åpnet pub i London.

4 Conway Street, London
W1T 6BB

gritchiepubs.com

– Mesteparten av livet mitt har jeg besøkt vannhull og tenkt: «Hvis de bare hadde gjort det sånn, hvis de bare hadde gjort det slik.» Jeg håper at vi har lykkes med kombinasjonen av det nye, i form av et oppegående kjøkken, og det tradisjonelle.

– Trenden er at pubene dør. Hvordan skal dere unngå det?

– Det er faktisk et godt spørsmål, anerkjenner Ritchie.

– Jeg tror en pub av i dag må tilby en opplevelse som er både verdt innsatsen og inspirerende. Og så må maten rett og slett være bra nok.

Blant de mer ambisiøse innslagene på menyen er kamskjell, blekksprut og krydret vaktel. Så spørs det om gjestene kommer på grunn av den eller de glamorøse innehaverne.

Ifølge avisen Evening Standard er fotballpensjonisten Beckham særlig treffbar søndager, fordi han er en hund etter roastbeefen.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.