Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Illegal restaurantdrift. «'Den gode samtalen' – altså sjansen til å møte andre mennesker enn familiemedlemmene man er innesperret med 24/7 – er «et sentralt element i konseptet». Men matglede og utsøkt drikke er selvfølgelig i høysetet», skriver Torgrim Eggen om besøk på «svart» restaurant i mai 2020.

Illegal restaurantdrift. «'Den gode samtalen' – altså sjansen til å møte andre mennesker enn familiemedlemmene man er innesperret med 24/7 – er «et sentralt element i konseptet». Men matglede og utsøkt drikke er selvfølgelig i høysetet», skriver Torgrim Eggen om besøk på «svart» restaurant i mai 2020.

Hva skjer med restaurantlivet i koronaens tid?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Torgrim Eggen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Illustrasjon

Bli med forfatter Torgrim Eggen på svart restaurant i Oslo, i mai 2020.

Fakta: Torgrim Eggen

Torgrim Eggen er forfatter og en habil amatørkokk. Han har feminismen å takke for at han begynte å lage mat, en gang på det mørke 1970-tallet.

Fredag 12. mai 2020: Norge har vært «stengt ned», som statsministeren kalte det, i to måneder.