Illegal restaurantdrift. «'Den gode samtalen' – altså sjansen til å møte andre mennesker enn familiemedlemmene man er innesperret med 24/7 – er «et sentralt element i konseptet». Men matglede og utsøkt drikke er selvfølgelig i høysetet», skriver Torgrim Eggen om besøk på «svart» restaurant i mai 2020.

Hva skjer med restaurantlivet i koronaens tid?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Torgrim Eggen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Illustrasjon

Bli med forfatter Torgrim Eggen på svart restaurant i Oslo, i mai 2020.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner