Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Sankekamerater. Kokk Tommy Østhagen og Pål Karlsen, forfatter av «Sankerne – naturens beste forvaltere», trives best der den ville maten vokser.

Sankekamerater. Kokk Tommy Østhagen og Pål Karlsen, forfatter av «Sankerne – naturens beste forvaltere», trives best der den ville maten vokser.

Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Med korona og krig i Europa, kommer svakhetene i det globale matsystemet til syne.

Soppsesongen er lengre enn normalt i år, og soppgale folk plukker til mørket faller på og det blir vanskelig å finne veien hjem. Snøfall? Null problem. De ivrigste finner traktkantarell så lenge snølaget ikke er for tykt.

I lang tid har vi behandlet mat som om det strømmer ut av et evig overflødighetshorn der det bare er å skyfle vekk det som ikke frister.