Saker om: Sopp Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker Denne boken er en øyeåpnende reise gjennom soppens verden Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg Få varsel når vi skriver omSopp Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Jakten på det hvite gullet: «Trøffeljegerne i Piemonte» En forenklet bibel for den travle kokken Dette er de beste vinene til sopp I jakten på kantarellen, blir mye god matsopp oversett Russekålen er ugressets brokkoli – Sopp blir bedre jo lenger den står på glass Med kremle kan du ta brød og smør til nye høyder Formuessoppen Lær å lage smakfulle høstpannekaker med kongechampignon Fryser du kantarellene, gjør du en generaltabbe De beste vinene til sensommerens vegetarretter Skogen bugner av steinsopp i år Amerikansk suksessblogger utgir kokebok om norsk mat Ny forskning: Oppsiktsvekkende tall om alt liv på jorden – Det er lørdagsgodt for soppkjennere Giftig start på soppsesongen Slik lager du Bæsts traktkantarellpizza Skogens gullskatt Vin til skogens smaksbomber
Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg
Få varsel når vi skriver omSopp Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!