Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Smart jul

Tekst

Vil du få varsel hver gang Jan Omdahl publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Julegavetips til den lese- og lytteglade.

LESEBRETT

Det beste lesebrettet er blitt enda bedre i sin nyeste utgave. Kindle Paperwhite er lite og hendig, har suveren skjerm med godt baklys, og er nå også enda litt flatere og mer vanntett. Integrasjon med det norske e-bokmarkedet mangler, men det går fint å sende bøker fra Ebok.no til Kindle.

Pris: Fra 1000 kroner

amazon.com

PODKAST-APP

Mest juleglede for pengene? Kanskje en podkast-app, som for eksempel Pocket Casts for Android og iOS. Slår telefonens egen podkast-app ned i støvlene, gjør det enklere å oppdage, organisere og lytte.

Pris: 44 kroner

pocketcasts.com

EN STRØM AV LYDBØKER

Når får vi en felles strømmetjeneste for alle norske lydbøker? Mens vi venter, er hverken svenskeide Storytel eller norske Fabel uten svakheter, men begge gir fine lydbokopplevelser. Gi tre måneder til mor, da vel.

Pris: Fra 169 kroner/md.

fabel.no, storytel.no

NØDLADER

En nødlader må man ha. Det finnes småtasser som lader mobilen én gang, men er du på tur med flere dingser, trenger du mer juice. Med en Mophie Powerstation XL har du en kapasitet på 10.000 mAh, som skal være nok til å lade opp en mobil fire ganger.

Pris: Fra 400 kroner

mophie.com

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.