D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Kvitnes gård

Restaurant Rest og Jimmy Øien, À L'aise og Ulrik Jepsen og Halvar Ellingsens Kvitnes Gård blir nevnt av flere i forbindelse med årets Michelin-utdeling.. Foto: Per Ståle Bugjerde/Hanna Hjardar/Hanna Johre

Kjøkkensjefenes Michelin-favoritter

Reincheck. Máret Ravdna Buljo og Sandor Katz, to timer etter at Buljo tok farvel med den 13 år gamle simla..

Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge

Lokalt. I sommer flaskematet kokkene de to nordlandskalvene. Neste år skal kalvene produsere melk for restauranten..

På denne restauranten i Nord-Norge ligger folk i telt for å få plass ved bordene

Få varsel når vi skriver om
Kvitnes gård

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.