Spiser bare kjøtt fra dyr hun selv har drept

Tekst

Vil du få varsel hver gang Ingvild Paulsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Edinburgh

Det kan gå hardt for seg når man kun vil spise selvskutt middag. Det erfarte den britiske miljøskribenten Louise Gray. Resultatet er boken «The Ethical Carnivore».

Den etiske kjøttspiseren. – Lukten, blodet og skålding av de døde dyrene. Grisebusten som ble brent av. Det tok en stund før jeg kom meg igjen, sier Louise Gray om besøket på svineslakteriet.

Den etiske kjøttspiseren. – Lukten, blodet og skålding av de døde dyrene. Grisebusten som ble brent av. Det tok en stund før jeg kom meg igjen, sier Louise Gray om besøket på svineslakteriet.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner