Saker om: Mat Hvorfor blir folk så sure når Rema gir en million kroner til de fattige? – Kjør pepperkakene i prosessor, bland med smeltet sjokolade VG gir deg bedre råd Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Ikke alle bonuser skal måles som prisendringer Vi klager på EUs tollmurer, men vokter våre egne med jernhånd Den globale fedmeepidemien – Jeg skriver innlegg i hodet mens jeg dusjer Fjerde generasjon overtar Hennig-Olsen: – Det viktigste er alltid å ha is i magen – Aldri hadde jeg trodd jeg skulle bli så besatt av Kvæfjordkaken Sett heller søkelys på matindustri og myndigheter – Jeg har fått et nytt syn på rype Generasjonsbakerne Samson selger boller og brød for en kvart milliard: – Dette er et langsiktig prosjekt Fisk må lære av kylling Fjelltaco med hjort: Jimmy Øien finner smaken av fjellet Tørket frukt skal på børs – jordbærkonge skal være med DN mener: Næringsministerens pr-show Talltriksing om dagligvaremarkedet Ufullstendig om matvareprisene Øker matprisene mer i Norge enn i andre land? Nok prat, Myrseth, matprisene må ned Den store matkrigen Rekordresultat for Maaemo – tjente 11 millioner før skatt Moms dreper restaurantene Tiktok-kokken tror menn følger ham for å imponere kjærestene sine Når man dør av å lage mat Hentet tidligere Peppes-sjef – vil mer enn doble antall pizzautsalg Klokkene ringer for rekene Hvorfor ser Vink-jentene ut til å formere seg? Omakase by Sergey Pak i Bergen får én Michelin-stjerne, det samme gjør Gaptrast Mills-eieren ser kjempevekst for hjemmekebab: – Ganske bemerkelsesverdig Bryt opp dagligvarekjedene Det nynordiske kjøkkenet får egen utstilling på Nasjonalmuseet Tidobling for Hennig-Olsen: – En konstant kamp Hellstrøm tok ham med på gourmetreise – nå stiller Sune Eriksen ut bildene Kan det være at konkurransen i det norske markedet er ganske hard? Støre med spill for galleriet – håper å sanke stemmer – Crudo er jo bare fisk med klær på Dansk trio lager sjokolade av ølavfall Auk-gründeren møtte veggen før det store gjennombruddet – måtte oppsøke psykolog Forklarer hvorfor maten vår er så dyr «Kongen av sladder» For enkelt fra DN om toll og norsk mat Skikk og bruk på restaurant i 2025 Spiller milliardæren og levemannen Jan Stenbeck: – Dette er mitt livs rolle Gutta på Haugen solgte eksklusive matvarer for 90 mill. i 2024: – Skutt fra hofta i alle år Alt kan ikke være komplisert når du skal ha gjester Så lenge den er fast i fisken, passer all hvit fisk til denne hovedretten Maja Hattvang: Jeg vegrer meg for å bli en urban prepper som hamstrer portugisisk hermetikk DN mener: Konkurranse på fat Sjokkhopp for matpriser i februar: – Det baller på seg
Få varsel når vi skriver omMat Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Generasjonsbakerne Samson selger boller og brød for en kvart milliard: – Dette er et langsiktig prosjekt