<p>Drøm. Det drømmes og danses når Hubbabubbaklubb arrangerer sin variant av sirkus på Youngstorget i Oslo lørdag, i sammenheng med utgivelsen av debutalbumet «Drømmen drømmerne drømmer».</p>

Drøm. Det drømmes og danses når Hubbabubbaklubb arrangerer sin variant av sirkus på Youngstorget i Oslo lørdag, i sammenheng med utgivelsen av debutalbumet «Drømmen drømmerne drømmer».

Rytmer og tyggegummibobler

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fakta: Hubbabubbaklubb

«Drømmen drømmerne drømmer»
(Snorkel Records)

Da det mystiske bandet Hubbabubbaklubb dukket opp i utkanten av Oslos frodige disco- og klubbmusikkmiljø med singelen «Mopedbart» i 2013, kunne man kanskje assosiere det til naivistisk og rølpete nydisco i linjen etter Prins Thomas. Men den underlig poetiske og rytmiske popen deres har faktisk mer til felles med Sverre Knudsens The Beste, med finurlige tekstlinjer og besnærende melodier som virkelig får deg til å stoppe opp. «Hennes intensjon var glansbilde perfeksjon / Men min intensjon var ekte inspirasjon», som det synges. Fjorårssingelen «Eddie & Suzanne» er basert på kultkunstner Arild Kristos eiendommelige spillefilm fra 1975 (sjekk også bandets musikkvideo basert på denne), og albumkonseptet, de drømmende tekstene og den nydelige omslagskunsten på den flotte lp-en bærer bud om et band som får realisert sin intensjon.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk