Lett å falle for

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Trommis. Erland Dahlen er av landets mest brukte trommeslagere, i flere sjangre. Han lager en helt egen type musikk som seg selv, full av bjeller og billedskapende lyder.

Høst er lik ny musikk fra Hubro. Den hyppig brukte supertrommeslageren Erland Dahlen (Molvær, Madrugada, Wang, Westerhus med flere) har i senere år tatt patent på poetisk bjellebruk i norsk skjæringspunktmusikk med noen fabelaktige soloutgivelser der han spiller en rekke instrumenter og får det til å låte som et stort band. Det er mange trommer og melodiske perkusjonsinstrumenter, men også sag, gitar og en haug annet skrammel. På «Clocks» høres det ut som en nedlagt jernbanestasjon fra midten av forrige århundre som på magisk vis våkner til live igjen; det river i nesen av svillene og ringler i ørene av rustne vimpler i vinden. Det er meget atmosfærisk og besnærende musikk. Ordet filmatisk må benyttes, samtidig er det ikke bare dvelende og episk, til tider er det nærmest rock.(Vilkår)

Fakta: Erland Dahlen

«Clocks»

Hubro

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk