Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Lebestift. Thomas Dybdahl perfeksjonerer sitt høstlige singer/songwriter-uttrykk, med hjelp av USAs flinkeste studiomusikere.

Lebestift. Thomas Dybdahl perfeksjonerer sitt høstlige singer/songwriter-uttrykk, med hjelp av USAs flinkeste studiomusikere.

Oktoberfølelsen finnes i Los Angeles også

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Det begynner å bli en stund siden alle norske platekjøpere fikk rekalibrert sitt forhold til melankoli, med den store suksessen Thomas Dybdahl opplevde med «…That Great October Sound». Siden den gang har han både utviklet karrieren sin, og holdt seg i ro. Han er som en smart utgave av The Onions «Mr. autumn man», han pusler med sitt, slapper av, og viser seg litt frem på høsten. Han har igjen tatt turen til LA for å lage plate. Produsent er som forrige gang Larry Klein, en strålende bassist som en periode var gift med Joni Mitchell og som også jobbet tett med henne. Det er musikere fra øverste hylle han har satt i aktivitet her; James Gadson på trommer, Dean Parks og David Baerwald på gitar, med flere. De fleste låtene tusler av gårde i vellydende midtempo og med Dybdahls stemme behagelig hviskende i øret, uten at noen av enkeltlåtene skriker om oppmerksomhet.

Fakta: Thomas Dybdahl

All These Things

(Petroleum)

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.