Yksi, kaksi, kolme-kaffe

Tekst

En finsk baristamester og en programmerer vil lage verdens beste instantkaffe.

Blant gentrifisering, monstrøse kontorbygg og skyhøye San Francisco-husleier har den finske baristamesteren Kalle Freese (24) og Silicon Valley-programmereren Joshua Zloof slått seg ned for å lage pulverkaffen Sudden Coffee.

Fakta: Sudden Coffee

Pulverkaffe for kjennere.

suddencoffee.com

Det vil de gjøre ved å alliere seg med noen av verdens fremste kaffebrennerier for å bruke råvarene de kverner ut.

Prosjektet er møtt med skepsis. Er det mulig å bevare den samme smaken, aromaen og følelsen som den ferskbrente kaffen man får servert på en kaffebar som nettopp spesialiserer seg i det å fremstille en kopp av høyeste kvalitet?

Kaffen ligger an til å koste seks dollar koppen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk