Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

The Guardian-spaltistens beste risretter fra Italia

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med sine kokebøker og matspalter inntar Rachel Roddy et utenforperspektiv det er lett å kjenne seg igjen i.

Restefest. Risi e bisi er en risrett som hopper over alle fallgruvene ved risotto. Ekstra væske gir en varmende og nærende opplevelse, og man føler seg som et aldri så lite geni når man dagen etter kan trylle de beige restene om til gyldne, crispy snacks som skriker etter en Campari soda eller Negroni.

Restefest. Risi e bisi er en risrett som hopper over alle fallgruvene ved risotto. Ekstra væske gir en varmende og nærende opplevelse, og man føler seg som et aldri så lite geni når man dagen etter kan trylle de beige restene om til gyldne, crispy snacks som skriker etter en Campari soda eller Negroni.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner