Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

The Guardian-spaltistens beste risretter fra Italia

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med sine kokebøker og matspalter inntar Rachel Roddy et utenforperspektiv det er lett å kjenne seg igjen i.

Restefest. Risi e bisi er en risrett som hopper over alle fallgruvene ved risotto. Ekstra væske gir en varmende og nærende opplevelse, og man føler seg som et aldri så lite geni når man dagen etter kan trylle de beige restene om til gyldne, crispy snacks som skriker etter en Campari soda eller Negroni.

Restefest. Risi e bisi er en risrett som hopper over alle fallgruvene ved risotto. Ekstra væske gir en varmende og nærende opplevelse, og man føler seg som et aldri så lite geni når man dagen etter kan trylle de beige restene om til gyldne, crispy snacks som skriker etter en Campari soda eller Negroni.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner