Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Restefest. Risi e bisi er en risrett som hopper over alle fallgruvene ved risotto. Ekstra væske gir en varmende og nærende opplevelse, og man føler seg som et aldri så lite geni når man dagen etter kan trylle de beige restene om til gyldne, crispy snacks som skriker etter en Campari soda eller Negroni.

Restefest. Risi e bisi er en risrett som hopper over alle fallgruvene ved risotto. Ekstra væske gir en varmende og nærende opplevelse, og man føler seg som et aldri så lite geni når man dagen etter kan trylle de beige restene om til gyldne, crispy snacks som skriker etter en Campari soda eller Negroni.

The Guardian-spaltistens beste risretter fra Italia

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med sine kokebøker og matspalter inntar Rachel Roddy et utenforperspektiv det er lett å kjenne seg igjen i.

Fakta: Kok en klassiker

I denne serien utforsker matskribent Alisa Larsen en rekke kokebokklassikere og viser hvordan du lager de beste rettene.

The Guardian-spaltisten Rachel Roddy (49) er blitt kalt vår tids store matskribent, med et økonomisk språk som går hånd i hånd med den italienske ånden – å få mest mulig ut av lite.