Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Lifehack. Med forfatterens enkle grep unngår man å agere på måfå i kjøkkenet og lærer å pusle sammen hverdagslige og vakre måltider som en ekspert. Den er for alle oss som liker å finne små hacks i hverdagen, nye veier til store smaker, uten å knekke ryggen eller tyne lommeboken. Spørsmålet «hva i all verden skal man finne på i dag?» er ikke lenger så fryktinngytende – tvert imot.

Lifehack. Med forfatterens enkle grep unngår man å agere på måfå i kjøkkenet og lærer å pusle sammen hverdagslige og vakre måltider som en ekspert. Den er for alle oss som liker å finne små hacks i hverdagen, nye veier til store smaker, uten å knekke ryggen eller tyne lommeboken. Spørsmålet «hva i all verden skal man finne på i dag?» er ikke lenger så fryktinngytende – tvert imot.

Få matretter fungerer bedre når du mangler inspirasjon

Tekst

Vil du få varsel hver gang Alisa Larsen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Tamar Adlers kokebok er et atlas for den moderne amatørkokken.

Det finnes kokebøker som ligner mer på filosofi enn en samling oppskrifter. Sjangerens pionerer er Elizabeth David, Jane Grigson og Richard Olney, men originalen står amerikanske M.F.K. Fisher og hennes magnum opus «How to Cook a Wolf» for.

Med annen verdenskrig som bakteppe, gir hun en hjelpende hånd til husmødre på lavbudsjett og rasjonering.