Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Saltmat og søtmat, makroner og is – Sverre Sætre lager 17. mai

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Med mindre selskaper er det tid til å gjøre det lille ekstra 17. mai.

Hipp hurra! Med Sverre Sætres oppskrifter dekker du nesten hele 17. mai-bordet.

Hipp hurra! Med Sverre Sætres oppskrifter dekker du nesten hele 17. mai-bordet.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner