Saker om: Oppskrift Har du en bunt gulrøtter i kjøleskapet, er et godt måltid aldri langt unna Italiensk-norsk lunsj i det grønne Noen ganger er det kjærlighet som dyrkes i drivhuset Få varsel når vi skriver omOppskrift Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Flammende reker, heite krabber og kamskjell på grillspyd Rakk ikke lære sønnen å lage mat – skrev kokebok Slik lager du en klassisk tartar Tenk at dampet blåskjell og fritert potet kan synge så pent sammen Slik lykkes du med surdeigsbaksten – Det er enklere å lage croissanter om vinteren Småkakene inntar finbakeriene – slik lager du dem selv Oppskrift på premium fastelavnsboller Den ultimate guiden til meksikansk mat En fabelaktig inngang til koreansk mat Denne kokeboken ligner ikke noen andre du har sett En eksentrisk bok for dem som trenger noe godt – også når man lager mat alene I en verden på randen av kollaps, er langtidskokeren et nær perfekt kjøkkenredskap Målet var å lage en sider som er like god som en hvilken som helst perlende vin Oppskrift på sunn klassiker: Bakt persillerot og gulrot Slik bruker du kjøkkenhagens overflod – Dette er honningfest Oppskrift på burger med akevitt og østers Iskrem av hylleblomst og godteri av roseblad Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens Denne rosa stilken kommer med løfter om sommer Slik lager du sommerens beste thai-piknik Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Et mylder av måter å angripe vanlige råvarer på Kokeboken du trygt kan ta med til en øde øy Slik lager du årets beste påskegodsaker Hva er det som gjør det katalanske kjøkkenet så uforskammet godt? Slik har du aldri smakt iskrem før Frityrstekte vafler med kaviar er fast rett på Tango i Stavanger Dette serverer Kastellets kokk til jul Slik lager du perfekt ribbe Slik lager du perfekt pinnekjøtt En forenklet bibel for den travle kokken Denne nesten to kilo tunge kokeboken omskaper deg som kokk Denne vil kokkens venner alltid at hun skal lage Ta sommermakrellen til nye høyder med kokkens hemmelige triks Saltmat og søtmat, makroner og is – Sverre Sætre lager 17. mai Denne drinken er så god at noen gjester tygger på glasset Har denne cocktailbaren løsningen på hvordan alle kan bli bartendere? Sultne gutters trøstemat Trøstemat: Mormors kylling Tre gode supper du kan lage nå Trøstemat: – Det ligger i den menneskelige natur å være tiltrukket av det som er forbudt Det koreanske kjøkken er mer enn kimchi Hvorfor grille kylling når du kan grille vaktel? Det blir 17. mai-kake i år også Credos krepsehale med plommer og majones
Få varsel når vi skriver omOppskrift Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!