En sleivete tweet førte til kokebokkontrakt og en kvart million solgte bøker

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Nærmest over natten ble Sabrina Ghayour en kulinarisk sensasjon. Nå foreligger «Persiana» på norsk.

Askepotthistorie. Hverken mor eller bestemor trivdes på kjøkkenet. Sabrina Ghayour måtte lære seg selv å fremkalle de iranske smakene hun fikk servert hos venner, slekt og på restauranter – og er biltt en gallionsfigur for persisk mat i Storbritannia.

Askepotthistorie. Hverken mor eller bestemor trivdes på kjøkkenet. Sabrina Ghayour måtte lære seg selv å fremkalle de iranske smakene hun fikk servert hos venner, slekt og på restauranter – og er biltt en gallionsfigur for persisk mat i Storbritannia.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner