Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Omelett på pinne?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Mathias Steinbru publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Denne eggstekeren gir deg sylinderformede omeletter på pinne når armageddon nærmer seg. Mathias Steinbru tester Eggmaster.

Etter et lite uhell med en utrevet bryter og intens lek med pinsett er jeg i gang. Man fyller et sylinderformet stekeelement med eggmasse. Denne stekesylinderen er perfekt for en som ikke rekker frokost. Bare se det for deg, kaffe i høyrehånd og omelett på pinne i den andre mens du løper til bussen. Eggmaster passer seg selv, for når egget er klart, kommer det tytende ut av hullet som en litt stor og slapp, eh, slange. Har du pinnen i, vil den komme ut litt strakere og strammere, mens den løftes på magisk måte ut av stekerøret. Knekker du egget oppi før du hiver deg i dusjen er omeletten klar i det du er tørr. Hvis du liker omeletten din våt i midten spiser du umiddelbart, liker du egget nærmere gummi i konsistensen kan du snu den og putte den oppi igjen.

Fakta: Eggmaster

En vertikal eggesteker, eggmaster, utviklet for små kjøkken og stressende morgener.
149,50 ,-

www.enklereliv.no

Kan den brukes til mer enn egg?

Eggmaster har et eget oppskriftshefte, så hvis du blir lei egg er det mye inspirasjon å hente. Eggmaster lager ikke bare en sylinderformet omelett, den mestrer også oppgaven «burger». Eller rettere sagt rollerburger, den trenden som slo ned som et lyn på 2000-tallet og var å finne på bensinstasjoner landet rundt. Der det virker morsomt at omeletten kommer tytende opp av seg selv, ser det veldig rart ut når den brune sylinderen kommer sakte men sikkert ut av hullet. Mange kan nok miste apetitten av mindre.

Kommer den til å bli brukt?

Bor du på hybel med verdens minste kjøkkenkrok, kan kanskje dette bli din nye venn. Den kan også fungere på en arbeidsplass der sjefene har vært for gniene til å investere i et lite te-kjøkken.

PLUSS:

  • Tar liten plass på kjøkkenbenken.
  • Aldri mer oppvask etter eggsteking

MINUS:

  • Går ikke på batteri eller svakstrøm
  • Kan forveksles med termokoppen en stressende morgen.
  • Dårlig byggekvalitet.
  • Egner seg ikke som vannkoker.
  • Stekt på begge sider.
Pacojet er restaurantenes hemmelige våpen: Denne ismaskinen gir fantastisk konsisens
Glemt kake til sommeravslutning? Fortvil ikke: Slik lager du kake i bilen

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.