Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Grå vegger og fargerik kunst setter sitt preg på restauranten.

Grå vegger og fargerik kunst setter sitt preg på restauranten.

Denne restauranten er ikke lenger i «ingenmannsland»

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Nå er Katla omringet av nye utesteder på Tullinløkka.

Snart fem år har gått siden Katla åpnet i det vi da omtalte som «ingenmannslandet rundt Tullinløkka». Siden den gang har området ved det gamle Nasjonalgalleriet blitt beriket med blant annet Mon Oncle, Becco og Kafeteria August, og gått fra ingenmannsland til «destinasjon».

Katla luktet fortsatt lett svidd, anlegget spilte fortsatt 80- og 90-tallshits, men prisen på menyen man må velge om man bestiller bord, har økt fra 850 kroner til 1100.