Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Gourmet

Florlette gardiner, naturstein, kråkebolle og råreker ved det som akkurat nå fremstår som en historisk god restaurant i Norge..

Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge

Smårettene er ment å deles og flere av dem har en smak av Midtøsten, som jordskokk på labneh, ezme og urter..

Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld

Beksvart tartar og sjef Axel Nordahl ved Geita..

Klatrer som en geit

Få varsel når vi skriver om
Gourmet

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Livsverk. Elise Bratteng Rønning og Marius Martinsen flyttet fra en toroms på Tøyen i Oslo for å starte restaurant med overnatting på en gammel gård med 1400 mål tomt langt mot nord. – Det er ikke som å åpne på Grünerløkka, sier Martinsen..

Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny

Japansk katsu sando, sjøkrepstartelette, bakt norsk østers og pannestekt sjøkreps.. Foto: Petter Berntsen

– Det hender at man som restaurantanmelder må stoppe opp litt, klype seg i armen

En lang bar strekker seg gjennom restauranten og lar deg følge med på kokkene mens de forbereder maten..

Berserk: Litt for mange krumspring

Spanske Xef serverer vakker mat i nøytrale omgivelser på Tjuvholmen..

Xef: Uforløst spansk matglede

– Det er ikke mulig å drive en restaurant i verdensklasse og ha som målsetning at man skal tjene seg rik, sier Esben Holmboe Bang, kjøkkensjef på Maaemo.. Foto: Fartein Rudjord

Rekordresultat for Maaemo før flyttingen

Beate Karlsen og datteren Karla Solberg (8) forsøker å holde en nøktern livsstil under koronakrisen, men må skeie litt ut med god mat. Her besøker de Jan-Helge Trones Gjerde på gourmetbutikken Gutta på Haugen.. Foto: Elin Høyland

Koronakrisen endrer handlevanene – nå skeier vi ut med gourmetmat

Tett i tett. Perlepotetene vokser tett sammen som perler på en snor. Nå vil trønderbønder konkurrere mot franske amandine-poteter.. Foto: Øystein Lie

Ny norsk gourmetpotet

1. Selvberget. Magnus Nilsson er den kjøkkensjefen som har dratt det nye nordiske kjøkkenet mest i retning selvberging. Foto: Ivar Kvaal2. I de dype skoger. Riccardo Camanini hadde ikke smakt maten på Fäviken før dagen før han selv skulle presentere sin egen meny. Foto: Anders Husa.

Sjefsavgjørelser

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.