Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Bon Lio har forlatt et lite vindskjevt trehus på Fredensborg til fordel for luftig modernisme på Sofienberg. Maten er like fortryllende god.

Bon Lio har forlatt et lite vindskjevt trehus på Fredensborg til fordel for luftig modernisme på Sofienberg. Maten er like fortryllende god.

Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Bon Lio kommer ut av karantenen med spansk stasmat på toppnivå på Grünerløkka.

Det mest imponerende med Bon Lio, er at den gjør noe ingen andre gjør. Den tidligere «gastrobar de puta madre» har nå gjenoppstått som finrestaurant med dype stoler, men der konkurrentene sylter og fermenterer seg inn i den nordiske gastronomiens trange rammer, har Bon Lio adoptert en litt skittenstilig finesse: gamlebyen i San Sebastian møter den smaksrike gastronomien i Biscaya-bukten.