Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Bon Lio har forlatt et lite vindskjevt trehus på Fredensborg til fordel for luftig modernisme på Sofienberg. Maten er like fortryllende god.

Bon Lio har forlatt et lite vindskjevt trehus på Fredensborg til fordel for luftig modernisme på Sofienberg. Maten er like fortryllende god.

Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Bon Lio kommer ut av karantenen med spansk stasmat på toppnivå på Grünerløkka.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner