Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Bon Lio har forlatt et lite vindskjevt trehus på Fredensborg til fordel for luftig modernisme på Sofienberg. Maten er like fortryllende god.

Bon Lio har forlatt et lite vindskjevt trehus på Fredensborg til fordel for luftig modernisme på Sofienberg. Maten er like fortryllende god.

Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Bon Lio kommer ut av karantenen med spansk stasmat på toppnivå på Grünerløkka.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner