Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Saftig andekjøtt ble revet fra hverandre med gaffel og dandert på løvtynne kinesiske pannekaker, enten med chilimajo eller hoisin.

Saftig andekjøtt ble revet fra hverandre med gaffel og dandert på løvtynne kinesiske pannekaker, enten med chilimajo eller hoisin.

Takeaway test: – Jeg tror ikke du får bedre comfort food enn dette.

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det blir mer hverdagsfest enn smalhans når posen fra nabolagsrestauranten kommer på døra.

En tidlig hverdagskveld ble en pakke levert på døren av en grønnkledd Bring-mann, forkledningen for den nye digitale bestillingstjenesten Amoi som så mange restauranter nå bruker, for anledningen: Smalhans på St. Hanshaugen i Oslo.

Smalhans er kjent for «dagens husmann», en rimelig hovedrett som også kan tas med hjem og ofte er utsolgt.